Bubbel och inspiration på Stenungsbaden Yacht Club 


Lördag den 4/2 kl 11.30 - 14.00 bjuder vi på bubbel och inspiration och har reserverat Stenungsbaden "villan" 

Det kommer att bestå att presentation av skönhetsprodukter av underbara Hannah Kühnel och hennes varumärke samt releasepresentation av ett nytt klockmärke med en innovativ affärsidé.
Vi välkomnar dig på en inspirerande stund tillsammans med andra influenser samt några glas bubbel!

För intresseanmälan, kontakta oss via telefon 0761-884546 eller direktmeddelande på Instagram

Testpilot

Vi söker nu en testpilot till C9

Lägg grunden till att må bättre, och att se bättre ut. CHANGE 9 är programmet som på nio dagar kan hjälpa dig att kickstarta din resa mot ditt smalare, hälsosammare jag. Det är effektivt, enkelt att följa och ger dig verktygen du behöver för att starta din förändring i dag!

Har du en inspirerande instagram och hade velar testa C9? Då är detta en möjlighet för dig!

Vi söker nu en testpilot för boxen C9.

Är du den vi söker? Registrera dig i vår kontaktbank! maila oss och sätt rubrik "C9"


Är du den vi söker?

Bråse Photography

Vår fantastiska fotograf 

Joakim Bråse är en kille med otroligt sinne för foto , färg och porträtt. Han kommer att vara vår mingelfotograf under december-eventet.

För bokning av bilder, prisinfo och fotografering: 

Joakim: 073-7081150 

Instagram @brasephotography 

https://www.instagram.com/brasephotography/

Twistshake

Få rabatt på ditt köp

Vill du ta del av TWISTSHAKE´S härliga utbud av funktionella flaskor till barn? Du kan välja olika färger och storlekar på flaskorna.

// Carro, Emma , Emelie

Rabattkod:

För att få tillgång till rabattkoden , registrera dig i vår kontaktbank!

https://www.twistshake.com

Salong E

Färg och klippning 

Välkommen till oss!

"Vi på Salong E erbjuder dig en skön och avkopplande stund i den annars så stressiga vardagen. Vi lägger all fokus på dig oberoende vilken behandling du gör. Hos oss på Salong E får du kvalité !"

Driver du aktivt instagram-konto eller blogg? Se hit! Nu söker salong.e via Luxuriousvip en person som vill snygga till frisyren (färgning och klippning) och sedan berättar via sina sociala medier-kanaler och upplevelsen och resultatet. 

// Carro, Emma , Emelie

Är du den vi söker?

Event under jultid

Ang den 15/12 kl 18.00-21.00 kör vi vinterns lyxigaste event med makeup-artist @faceofnanny som medverkat bakom kulisserna på bla P3-guldgalan lär ut hur du får till den perfekta vardagssminkningen. Styling av bryn (kostnadsfritt) kommer utföras på plats för de personer som vill, vi har även Gocciani på plats som berättar om deras fantastiska sortimentet inom hår, smink , hårprodukter och annat kul samt @gladabarn som berättar om deras nya barn-box-koncept. Samt fina vinster ifrån b.l.a Salong.E

Kvällen bjuder på bubbel , olika viner samt mingel och lättare tilltugg. Sist men inte minst, Lyxiga goodie-bags till alla , av våra fantastiska sponsorer 💎👌🏽 plus massa fina priser, b.l.a fransförlängning, hårvårdsprodukter, fina erbjudanden.

OBS , endast ett fåtal biljetter. kontakta oss på Direkt-meddelande för intresseanmälan Eventet kommer att äga rum i härlig lokal i centrala Stenungsund och vi kan redan nu avslöja att stora inspiratörer/bloggare/instagrammare kommer finnas på plats!

  • (Platserna är redan tillsatta)

Håll koll på kommande event!

// Carro, Emma , Emelie